Продукція Oskard для харчової промисловості
Якість обробки
харчових продуктів залежить від правильно підібраних інструментів. Враховуючи
цей фактор, польська компанія Oskard пропонує своїм клієнтам ножі для харчової
промисловості. Продукція повністю відповідає всім вимогам концепції НАССР та
європейським стандартам якості (СЕ). Інженери компанії старанно працюють над якісними
характеристиками виробів, продумуючи кожну деталь, яка безпосередньо впливає на
зручність користування інструментом. В каталозі бренду представлені десятки
варіантів ножів для харчової промисловості різноманітного призначення.
Якість сталі, яка вас здивує
Оброблення м’яса
потребує зосереджених зусиль та професіоналізму з боку майстра. У зв’язку з цим
м’ясокомбінати й рибні заводи закуповують спеціальні ножі для м’ясників з
першокласними різальними властивостями. Продукція ТМ Оскард відзначається унікальними
характеристиками, бо виготовлена з нержавіючої хромованої сталі X50CrMoV15. Внаслідок чого при інтенсивних та великих навантаженнях ножі для
ресторанного бізнесу:
- не
деформуються;
- не
утворюють щербин;
- тривалий
час не тупляться;
- витримують
будь-яке агресивне середовище;
- дуже
довго мають презентабельний вигляд.
Лінзоподібної
форми клинок заточують на прецизійному обладнанні під кутом 20-30˚ для отримання дуже гострого леза. Завдяки
присутності у легованому сплаві молібдену тверда сталь (57-58 HRC) стає менш ламкою та крихкою. Обвалювальний ніж з
такого металу у процесі заточування практично не стирається і доволі легко
корегується мусатом. Додавання ванадію захищає виріб від впливу
хіміко-біологічного середовища природного (жир, кров, сік) чи штучного (мийні
засоби або дезінфектори) походження. З огляду на це ножі для рибних заводів та
м’ясокомбінатів прослужать майстрові в інтенсивному режимі не один десяток
років.
Руків’я, створене спеціально для вашої руки
Для виробництва
рукояток компанія Oskard використовує лише високоякісний поліпропілен. Цей пластик повністю
відповідає всім стандартам НАССР. Матеріал зарекомендував себе досить стійким
до ударів та високих температур. При великих та тривалих навантаженнях чи
нагріванні професійні ножі для ресторану Oskard залишаються
непошкодженими. За рахунок цього харчові продукти не будуть псуватися під
впливом фізичних, біологічних та хімічних факторів. Виконувати будь-якої
складності завдання такими інструментами безпечно та зручно, оскільки руків’я
має ергономічний дизайн:
- антиковзку
поверхню;
- форму,
яка повторює кожен вигин долоні людини;
- збільшену
гарду, котра слугує опорою для великого пальця;
- захисну
тильну частину.
В процесі
оброблення м’яса або риби рука майстра швидко стає вологою чи навіть жирною. Тому
професійний ніж нерідко сковзає у долоні. Шорстка поверхня пластику гарантує
робітникові надійний та міцний хват інструменту. Вказанні характеристики
руків’я зводять до мінімуму можливість виникнення нещасних випадків на
виробництві. До того ж унікальний дизайн ножів для м’ясників дає майстру можливість
швидко змінювати положення руки під час:
- оброблювання;
- обвалювання;
- жилування;
- філетування;
- зняття
шкіри.
Кожна серія
продукції доступна у різноманітних кольорових рішеннях (білому, червоному,
синьому, під дерево та інших варіаціях). Таку систему кодування широко
використовують на ресторанних кухнях та м’ясопереробних цехах. Це дозволяє кухарям
не змішувати насичені смаки та аромати специфічних продуктів и не псувати
дорогі страви. Вищезгадані особливості професійних ножів для харчової
промисловості Oskard відкривають для сучасних підприємств нові горизонти.